Login

Privatflytning

Uanset hvor kort eller langt du skal flytte, er der meget forberedelse og mange overvejelser man skal gøre sig. Derfor er det en god idé at arrangere et møde med en af vores konsulenter i god tid før flytningen, da vi kan hjælpe med at sikre at du får en god og tryg flytning.

Ved privatflytning kommer vi i god tid og vurderer omfanget af dit bohave og udarbejder et uforpligtende tilbud på den optimale afvikling af din flytning. I det hele taget sørger vi for en veltilrettelagt og sikker flytning af dit indbo, og behandler naturligvis dine ejendele med stor respekt og omhu.

Du kan trygt overlade nedpakningen og udpakning til os - vores uddannede personale har stor erfaring i nænsom pakning af glas, porcelæn m.v.

Hvis du selv ønsker at pakke dit indbo ned, leverer vi det nødvendige antal kasser og pakkepapir. På den nye adresse placerer vi kasserne efter Deres anvisninger, så udpakningen på denne måde gøres lettere for Dem.

Udfyld kontaktformularen i menuen til højre, så aflægge vi jer et besøg, således at vi kan orientere nærmere om de forskellige muligheder vi tilbyder, vurdere mængden af bohave som skal flyttes og give et uforpligtende tilbud.

Ved flytning til udlandet anbefaler vi at kontakte vores søsterselskab Aspire Mobility Group, som er specialiseret i internationale move- og relocations. Besøg deres hjemmeside Aspiremobility.com.

 

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk