Login

Privat opbevaring

Der er desværre alt for mange, der får deres dyre og ofte uerstattelige ting ødelagt ved uhensigtsmæssig opbevaring, fx i kolde og fugtige garager, udhuse eller lader. Står du og har brug for opmagasinering af møbler eller andre ting, kan du få det gjort på fuldt betryggende vis i vores opvarmede og ventilerede lagerhal.

Klik på kontaktformularen i menuen, så aflægge vi jer et besøg, således at vi kan orientere nærmere om de forskellige muligheder vi tilbyder, vurdere mængden af bohave som skal til opbevaring og give et uforpligtende tilbud.

 

Container opbevaring

Containeropbevaring er den sikreste og mest forsvarlige måde at opbevarer sit bohave på. Det er også en fleksibel og økonomisk fordelagtig ordning, som du nemt kan tilpasse til behovet.

Vi pakker containeren på din adresse, og låser den sammen med dig. Herefter kører til containeren til vores lagerhal, hvor den opbevares, indtil du meddeler os, hvor og hvornår den skal leveres. Du modtager selvfølgelig et detaljeret opbevaringsbevis som sikkerhed.

 

Forsikring under opbevaring

Ved opbevaring på vores lager, vil din egen indboforsikring som regel dække imod brand, vandskade og indbrudstyveri. Du skal dog selv gøre dit forsikringsselskab opmærksom på, at du får dine ting opbevaret uden for hjemmet.

Det er ikke alle forsikringsselskaber, der dækker deres kunders opmagasinerede bohave. Dækker din indboforsikring ikke, kan vi tilbyde at tegne en billig forsikring gennem vores forsikringsselskab Tryg. Den dækker imod brand, vandskade og indbrudstyveri.

 

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk