Login

Opbevaring

Har du som virksomhed eller privat person behov for at få dit bohave opbevaret i en kortere eller længere periode, tilbyder Brdr. Jensen Møbeltransport flere forskellige opbevaringsformer der gør det muligt at opbevare dine egendele på den mest hensigtsmæssige måde.

Vi kan skræddersy din opbevaringsløsning, hvad enten du ønsker at opmagasinere alt inden for bohave, kunst eller vin og opbevarer alt bohave i lukkede containere og trælifte, i vores opvarmede og ventilerede lagerhal. Vi tilbyder også yderligere arkivplads eller outsourcing af lagerplads til virksomheder - Læs mere herom i menuen til højre.

Ved alle former for opbevaring har du mulighed for selv at bringe dit bohave til vores magasiner i Rødovre. Brdr. Jensen Møbeltransport tilbyder selvfølgelig også at stille professionelle og uddannede flyttefolk til rådighed. Lad os aflægge jer et besøg, således at vi kan orientere nærmere om vores forskellige muligheder, vurdere mængden af bohave som skal til opbevaring og give et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos Brdr. Jensen Møbeltransport har du mulighed for - mod et gebyr - at få adgang til dit bohave i opbevaringsperioden. Du bedes dog ringe 3 hverdage i forvejen, så vi kan have Deres container tilgængelig når De kommer.

Kontakt os og høre mere om hvilke opbevaringsmuligheder som passer til netop dine behov og få et uforpligtende tilbud.

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk