Login

Vognpark

Rette bil til rette opgave

Brdr. Jensen Møbeltransport råder over en alsidig vognpark med biler i flere forskellige størrelser. I vores alsidige vognpark har vi alt fra store eksportbiler, distributionsbiler og varevogne til små mandskabsvogne.

Det betyder, at vi altid kan tilbyde den rette bil til den enkelte opgave. Alle biler har enten euro 4- eller 5-motorer eller har fået monteret miljøfiltre. Derudover efterlever vi branchens krav angående støj, udstødningspartikler og trafiksikkerhed samt efterlevelse af de lovpligtige serviceeftersyn på alle vores maskiner.

Det er vigtigt for os, at vi tænker i miljø og sikkerhed i alt, hvad vi foretager os hos Brdr. Jensen Møbeltransport.

 

Effektive flyttehejse til komplekse flytninger

Også vores forskellige flyttehejse gør arbejdet væsentligt lettere og hurtigere under vanskelige forhold. Hejsene kan give os adgang via altaner eller vinduer, hvis opgangen fx ligger i en baggård, på en svalegang eller for enden af et langt kontordomicil. Flyttehejsen mindsker også risikoen for at beskadige møbler og vægge i snævre trappeopgange. Generelt giver flyttehejsene mulighed for at placere flyttegodsets indgang/udgang så tæt som muligt på det lokale, hvor godset enten skal flyttes ind eller tages ud fra. På den måde spares tid og besvær i forbindelse med flytningen.

 

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk