Login

Tungt flyttegods

Uanset hvilken slags stort eller tungt flyttegods, som vi skal flytte for vores kunder, så har flyttekonsulenterne mange års erfaring i at finde de bedste løsninger.

Kombinationen af det rette flyttegrej og medarbejdere med specialviden, træning og erfaring giver både kunder og medarbejdere en sikker flytning.

Vi har et specialteam, som har særlige kompetencer inden for flytning af store og tunge møbler som pengeskabe, klaverer, arkivskabe, mindre maskiner o. lign. De sørger for, at alt er grundigt forberedt inden en flytning, og at flyttefolkene har det rette grej med fra start, så vores kunder oplever en tryg og overskuelig flytning, også når det gælder tungt og stort flyttegods.

Hos Brdr. Jensen Møbeltransport er ”tunge løft af store emner” et område, som konstant er i fokus. Det er vigtigt for os at flytning af store, tunge møbler foretages korrekt, både for vores kunders og medarbejderes skyld, så mennesker og flyttegods undgår skader under en flytning.

Vores medarbejdere i speciel temaet får grundig oplæring i korrekt løfteteknikker, velegnet grej og det rette antal flyttefolk, så vi sikre, på bedst mulig vis, at de ikke overbelastes når de står over for at skulle flytte store og tunge møbler.

 

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk