Login

Monteringsservice

Under en flytning er det ofte nødvendigt at møblementer som reoler nedtages, skabe skilles eller tages ned. Samtidig kommer man hurtigere på plads på den nye location, når først møblementerne er monteret.

Brdr. Jensen Møbeltransport tilbyder en professionel totalløsning, hvor vi udover at transportere bohavet også udføre full service montageopgaver, hvor vi hjælper alt efter vores kunders behov med montering og opstilling af møbler, samt opsætning af vægophæng m.m. Vi har erfaret at det spare tid, optimere workflowet og reducerer de samlede udgifter når de folk, som transporterer tingene, også sætter dem op med det samme. Derfor har vi special- og videreuddannet en række af vores medarbejdere til at løse professionelle montageopgaver, så du har garanti for et veludført og professionelt transport- og montagearbejde.

 

Brug for en Handyman til din flytning?

Du kan bestille en handyman i forbindelse med en virksomhedsflytning eller privatflytning. Det kan være til brug inden flytningen eller efter - eller begge dele.

Det kan være til nedtagning, opsætning, afmontering eller montering af f.eks.:

Igennem vores faste samarbejde med en række af Danmarks førende producenter af kontormøbler, hvor vi både står for møbeltransporten og foretager samling og opsætning af de leverede vare, har vi oparbejdet en ekspertise inden for mange typer monteringsarbejde, og kan derfor sikre dig et professionelt resultat.

Når der kun er ét selskab, der står for hele processen fra nedtagning til transport og opsætning af møblerne, oplever vores kunder, at de får en mere effektiv og økonomisk løsning, når de overlader det hele til os. Kontakt os, så aflægger vi jer et uforpligtende besøg, hvor vi kan drøfte løsninger for jeres forestående flytning. Udfyld vores flytteforespørgsel her.

 

Ønsker du at blive ringet op, og hør mere om vores monteringsservice?

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk