Login

Erhvervsflytninger

Brdr. Jensen Møbeltransport har over 50 års erfaring i at organisere totalflytninger - gerne med høj kompleksitet. Med en stab af engagerede og veluddannet flyttefolk samt administrativt personale, kan vi tilrettelægge skræddersyet løsninger som er tilpasset netop din virksomheds individuelle behov, og afvikle din forestående erhvervsflytning så effektiv og bekvemt så muligt.

Ud fra flyttemøder med din virksomhed, planlægger vores flyttespecialister hele flytteprocessen, herunder udfærdigelse af mærkningsplaner samt planlægning af de enkelte afdelingers flytning og tidsforbrug forbundet hermed. Vi sørger for at flytningen udføres hurtigt og effektivt, så virksomhedens medarbejdere mærke mindst muligt til processen og eventuelle driftstab minimeres – også hvis det betyder at flytningen skal udføres uden for normal arbejdstid.

Vi ved, at virksomhedsflytninger tit kræver mere af vore flyttefolk end selve den fysiske flytning af inventar, derfor har vi specialiseret os i at assistere vores kunder i alle dele af flytteprocessen. Vi pakker alt ned, demonterer IT-udstyr, fører pakkelister, transporterer flyttegodset, pakke ud igen, sætter på plads, genopstiller og tester IT-udstyr, montere møbler og opsætter vægophæng. Alt re-etableres og er klar så vores kunder undgår lukkedage. 

Vi anser det som en del af vor opgave at sikre, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed.

Kontakt os, så aflægger vi jeres virksomhed et uforpligtende besøg, hvor vi kan drøfte løsninger for jeres forestående virksomhedsflytning. Udfyld vores flytteforespørgsel her og få et uforpligtende tilbud eller bliv ringet op af vores flyttespecialist ved at udfylde formen til højre.

 

Ønsker du at blive ringet op af vores flyttespecialist?

Contact us

Hvidsværmervej 161

2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00

Fax: 44 53 15 46

E-mail: info@bjflyt.dk